Referrals: 0800 0246 985 referrals@kedlestongroup.com
Enquiries:  020 3823 3030 enquiries@kedlestongroup.com
Referrals: 0800 0246 985 referrals@kedlestongroup.com
Enquiries:  020 3823 3030 enquiries@kedlestongroup.com

High Peak School Cheshire ~ Principal: Anne Price
01663 721731   highpeak@kedlestongroup.com

Work with us long

The School Day

Start Finish   Free   Association Teaching   & Learning
8.55am   Arrivalatschool 5 mins  
         
9am 9.10am Monday & FridayAssembly   (ResidentialStudentsjoin)   10mins
         
9.10am 9.30am FormTime:   Registration,   Routines, Reflection, Targets   20mins
         
9.30am 10.15am Lesson 1   45mins
         
10.15am 11am Lesson 2   45mins
         
11am 11.15am Morning Break 15mins  
         
11.15am 12pm Lesson 2   45mins
         
12pm 12.45pm Lesson 3   45mins
         
12.45pm 1.15pm KS2&3 Lunch 30mins  
         
12.45pm 1.35pm KS4 Lunch 50mins  
         
1.35pm 2.20pm Lesson 5   (KS4)

Fridays:

 

Reward Activities

  45mins
1.15pm 1.45pm Lesson 5 (KS2&3)   30mins
         
2.20pm 3.15pm Lesson 6   (KS4)   55mins
1.45pm 2.15pm Lesson 6 (KS2&3)   30mins
         
2.15pm 3.15pm Lesson 7 (KS2&3)   60mins
       
3.15pm Endof   School 50 mins 5hrs 30mins (KS2&3)
    1 hour 10 mins 5hrs 10mins (KS4)
    6hrs   20mins

We use cookies to improve our website and your experience when using it. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. Our cookies collect no personal data. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk